Returnarea produselor

« Retragerea din contract » se refera la dreptul dvs legal de a renunta la comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa. Acest aspect este reglementat prin legislatia in vigoare, Ordonanta de Urgenta nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta. Puteti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile de returnare pe care le gasiti mai jos:

Returul se poate face in interval de 14 de zile lucratoare de la data la care ati intrat in posesia comenzii fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere, iar transportul este suportat in totalitate de catre CLIENT.

In acest caz, va rugam sa urmati pasii de mai jos:

Posi sa iti exerciti acest drept in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

  1. Sa ne aduceti la cunostinta  decizia dvs, completand formularul de retur. Soly va confirma Clientului, fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retur in termen de 2 zile lucratoare.
  2. Clientul va trimite coletul la depozitul Soly. Costul aferent transportului este suportat de catre client.
  3. Dupa ajungerea coletului la depozitul Soly se va face receptia si se va verifica daca au fost indeplinite conditiile de retur de mai jos sau pe care le gasiti stipulate in Termeni si Conditii Soly.
  4. Odata verificat si acceptat returul, se va procesa conform cu decizia dumneavoastra: inlocuire produs sau returnare contravaloare.

Clientul se obliga sa returneze produsele catre Soly intr-o stare perfecta si impecabila, nefolosite/netestate, cu sigiliul si ambalajul original, respectiv intr-o stare in care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate impreuna cu toate accesoriile, esantioanele/cadourile gratuite, in ambalajul original nedeteriorat la adresa: Strada Serban Voda, Bucuresti, impreuna cu formularul de retur completat si factura in care ati marcat produsele pe care le returnați.

Formular Retur

Daily hygiene, skin care, natural beauty and spa day at home during covid-19 lockdown
Hai in clubul soly.ro si beneficieaza de

-15% la prima comanda

Lasa-ne adresa ta de mail si iti trimitem un cod de -15% reducere!