ampoule-aha-pha-pentru-puncte-negre-si-pori-dilatati-trouble-clear-muldream-soly-romania-cosmetice-coreene

Ampoule AHA PHA pentru Puncte Negre si Pori Dilatati Trouble Clear Muldream

Punctele negre, porii dilatati si excesul de sebum sunt unele dintre cele mai comune si suparatoare probleme de piele. Din fericire, exista solutii! Ampoule AHA PHA pentru Puncte Negre si Pori Dilatati Trouble Clear Muldream este una dintre cele mai bune formule de pe piata care actioneaza rapid, eficient si sigur. Acizii blanzi AHA PHA au devenit din ce in ce mai populari in randul produselor pentru acnee, si pe buna dreptate!

 

Este Ampoule AHA PHA Trouble Clear Muldream potrivit pentru tine? La sfarsitul acestui articol, vei stii:

 

  • care sunt beneficiile produsului pentru tine
  •  care sunt ingredientele active
  •  cum sa il folosesti
  • cu ce sa il combini

 

Minimizarea instanta a porilor este unul dintre beneficiile principale Ampoule AHA PHA Trouble. Ampoule AHA PHA Trouble inlatura punctele negre si exfoliaza celulele moarte, promovand astfel regenerarea celulara si implicit, aparitia celulelor tinere. Acest ampoule este recomandat tenului acneic mixt si gras.

 

ATENTIE: utilizarea acizilor AHA PHA sensibilizeaza pielea la expunerea la soare. Nu uita sa aplici o crema de protectie solara inainte de a iesi din casa si sa o reaplici pe parcursul zilei! De asemenea, utilizeaza o crema cu SPF si in zilele in care petreci cel mai mult timp in casa.

 

Ingredientele active ale Ampoule AHA PHA Muldream sunt acizii AHA PHA  care exfoliaza celulele moarte, extract din centella asiatica in concentratie de 31%, si apa naturala din tarate de orez cultival local si ecologic in proportie de 37,51%. Aceste ingrediente contribuie la calmarea si vindecarea pielii.

 

Cum folosesc Ampoule AHA PHA pentru Puncte Negre si Pori Dilatati Trouble Clear Muldream?

Pompeaza de 2-3 ori pe varful degetelor si aplica usor pe ten, masand in miscari circulare pana la absorbtie. Aplica produsul de doua ori pe zi, dimineata si seara, inainte de a aplica alte produse precum lotiune, crema sau masca de fata.

 

Cu ce poti combina Ampoule AHA PHA pentru Puncte Negre si Pori Dilatati Trouble Clear Muldream?

Pentru ingrijirea tenul acneic gras sau mixt, Soly recomanda utilizarea Ampoule AHA PHA pentru puncte negre si pori dilatati si Serul de Fata cu 4 Beneficii Ingrijire S.O.S All Green Mild Serum Skin Muldream.

 

Gasesti Ampoule AHA PHA pentru Puncte Negre si Pori Dilatati Trouble Clear Muldream AICI.

 

L-ai incercat deja? Lasa un review produsului si spune-ne cum ti s-a parut!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daily hygiene, skin care, natural beauty and spa day at home during covid-19 lockdown
Hai in clubul soly.ro si beneficieaza de

-15% la prima comanda

Lasa-ne adresa ta de mail si iti trimitem un cod de -15% reducere!